ERGONOMI

ERGONOMISKE STOLER, BORD OG ROLLERMOUSE
Våre ergoterapeuter hjelper deg der du er. Bestill befaring, så kommer vi og hjelper deg der du er. Ved vårt kontor i Oslo kan du prøve vårt nye konsept, som er utarbeidet av våre fysioterapeuter for å tilrettelegge for en bedre arbeidsplass, enten det er på hjemmekontoret eller på arbeidsplassen. Her har du mulighet til å få hjelp til og tilrettelegge med spesielt ergonomiske stoler, bord og rollermouse for å nevne noe. Vi tilbyr også rådgivning fra en av våre bedriftsfysioterapeuter, slik at du kan få teste ulike stoler, bord og rollermouse for å se hva som fungerer for deg. I tillegg byr vi på en kopp kaffe.

 

 

KONTAKT OSS

ERGONOMISKE STOLER

Vitenskapelige studier viser at sitting på en ergonomisk stol fra Backapp reduserer ryggsmertene. For meg er det aller viktigst at jeg har blitt kvitt mine ryggproblemer. De vitenskapelige studiene bekrefter det som mange tusen brukere har erfart.

– Dr. Freddy Johnsen

Ergonomi gjennom ergonomiske stoler
Ergonomisk risikovurdering av Medco dinHMS

Ergonomisk Risikovurdering

Vi hjelper deg der du er, her er Ine Bjelland i aksjon på Norsk Sokkel.
ERGONOMISK RÅDGIVNING - Fokus på forebyggende helse
Friske medarbeidere er virksomhetens viktigste ressurs. Ta forebyggende helse på alvor. Har du en vond rygg eller andre helseplager på din arbeidsstasjon? Kom innom og la våre bedriftsfysioterapauter rådgi deg i forhold til hvordan du best kan tilrettelegge for et godt fysisk arbeidsmiljø både på kontoret og på hjemmekontoret. DNB er en av mange kunder hvor ansatte kan komme og teste våre stoler og få ergonomisk veiledning.
KONTAKT OSS

ERGONOMI PÅ ARBEIDSPLASSEN

«Anne har hjulpet oss med alt fra arbeidsplassvurderinger til utprøving og veiledning på ulike ergonomiske hjelpemidler»

Elin Ekroll, HR direktør Scandic

ERGOKAFE

Gjør som mange av våre kunder, kom innom for å teste ut forskjellige stoler, bord og rollemouse selv. Kaffen byr vi på!

Utvalg av ergonomiske hjelpemiddel

Her er et utvalg av noen av de produktene vi kan tilby i vår ergokafe. Er du bekymret for personlig oppmøte, men alikevel trenger bistand i forbindelse med god ergonomi på hjemmekontoret, da kan du laste ned en veileder fra FHI her;

Ergonomiske Stoler

Backapp stolen
Vi har et utvalg av ergonomiske stoler som våre bedriftsfysioterapeuter kan bistå med rådgivning til. Lær hvordan du kan trene i arbeidstiden og unngå å få dårlig rygg. eksempelvis tilbyr vi;
Backapp 2.0 er en stol som styrker og trener dine indre muskler rundt ryggsøylen, mens du sitter. Back App stolen er en unik ryggtreningsstol for deg som ønsker å forebygge og helbrede ryggplager.

CONTOUR ROLLERMOUSE

ALDRI MER MUSEARM?

Sentrert mus

 

Contour RollerMouse er et revolusjonerende ergonomisk arbeidsredskap som erstatter den tradisjonelle datamusen. Den er et sentralt plassert pekeredskap til PC og Mac som gjør det mulig å flytte markøren ved hjelp av helt lette bevegelser med rullestaven.

HEV SENK PULT FRA VITRA

Vi leverer ulike typer hev senk pulter og har pulter fra leverandører som Vitra med flere.

«Tyde incorporates special features to address the acoustic challenges of today’s open plan offices: the electric height adjustment motor is especially quiet and concealed under the table inside a sound-absorbing cover. In addition, the newly developed screens made of polyester fleece work effectively with the cover to dampen ambient noise«. VITRA

HVA ER ERGONOMI?

Ergonomi handler om tilpasningen mellom arbeidsmiljø, teknikk og menneske. For å unngå sykdom og belastningsskader må både arbeidsgiver og arbeidstaker ta hensyn til hva som er god ergonomi. I disse dager kan en raskt glemme viktigheten av god ergonomi og at dette også gjelder hjemmekontoret. Under kan du laste ned gode rutinebeskrivelser for både arbeidsplassen og hjemmekontoret;

Under ser du noen av våre leverandører av ergonomiske stoler, bord og rollermouse som leverer  våre ergonomiske produkter og under det et utvalg av våre kunder.

Back App

Spesial tilpassede stoler for bearbeiding og forebygging av ryggskader

Contour RollerMouse

Sentrert mus
Contour RollerMouse er et revolusjonerende ergonomisk arbeidsredskap som erstatter den tradisjonelle datamusen. Den er et sentralt plassert pekeredskap til PC og Mac som gjør det mulig å flytte markøren ved hjelp av helt lette bevegelser med rullestaven.

HÅG Norskproduserte møbler

Levert i sammarbeid med Kontorrama
Norges mest kjente leverandør av kontormøbler

MALMSTOLEN

På det moderne kontoret er balansen mellom aktivitet och fokus sentral. Med dyp kunnskap innen ergonomi hjelper vi mennesker å gjøre en positiv forandring. For alltid.

VITRA

Vitra jobber også med noen av nåtidens mest anerkjente designere som Antonio Citterio, Ronan og Erwan Bouroullec, Hella Jongerius og Jasper Morrison. Sammen med Vitra utvikles nye spennende produkter til både private og offentlige rom.